Užite si leto naplno

ÚPLNÉ PRAVIDLÁ SÚŤAŽE O VOUCHER NA VYBRANÉ SLUŽBY DO AQUAPARKU

 Úplné pravidlá súťaže
„UZITE SI LETO NAPLNO. 
VYHRAJTE VOUCHER NA VYBRANÉ SLUŽBY DO AQUAPARKU“

– pre Slovenskú republiku -



Zmyslom týchto úplných pravidiel je úprava podmienok reklamnej spotrebiteľskej akcie nazvanej „UZITE SI LETO NAPLNO. VYHRAJTE VOUCHER NA VYBRANÉ SLUŽBY DO AQUAPARKU“ (ďalej len „súťaž“). Tieto úplné pravidlá sú jediným dokumentom, ktorý záväzne upravuje podmienky uvedenej súťaže na webových stránkach, informačnej linke a na iných nosičoch a materiáloch určených súťažiacim spotrebiteľom. V prípade rozporu textu skrátených pravidiel alebo podmienok súťaže v uvedených materiáloch určených spotrebiteľom s textom týchto úplných pravidiel, majú prednosť tieto úplné pravidlá.

Tieto úplné pravidlá môžu byť pozmenené zo strany usporiadateľa súťaže formou písomných dodatkov. 

Usporiadateľom súťaže je
Beiersdorf Slovakia s. r.o., so sídlom Einsteinova 33/3998, 851 01 Bratislava, IČO: 31 380 824, zapísaná v obchodnom registri Mestského súdu Bratislava III, oddiel Sro, vložka č. 7685/B (ďalej a vyššie tiež ako „usporiadateľ“). 

Technickým správcom súťaže je 
Go Digital! Direct s.r.o., so sídlom Masarykovo náměstí 2655, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice, IČO: 062 39 986, zapísaná v obchodnom registri vedenom Krajským súdom v Hradci Králové, oddiel C, vložka č. 39888 spoločnosť Mikulecky Agency s.r.o., so sídlom Huťská 1350, 272 01 Kladno, IČ: 24211079, zapísaná v obchodnom registri vedenom Mestským súdom v Prahe, oddiel C, vložka 189023 (spoločne ďalej len „technický správca“ alebo „organizátor“).


Originál úplných pravidiel bude počas konania súťaže zverejnený na webovej stránke www.nivea.sk/sutaze-a-pravidla.

I. Termín a miesto konania súťaže:

1) Súťaž prebieha v termíne od 01.07.2024 00:00:00 hod. do 02.08.2024 23:59:59 hod. (ďalej len „termín konania súťaže") na území Slovenskej republiky (ďalej len „miesto konania súťaže"), výhradne prostredníctvom webových stránok https://www.NIVEA.sk/LETO (ďalej len „súťažný web").

2) Termín konania súťaže je rozdelený do 3 súťažných kôl nasledovne:

1. Súťažné kolo: 01.07.2024 – 12.07.2024
2. Súťažné kolo: 13.07.2024 – 26.07.2024
3. Súťažné kolo: 27.07.2024 – 02.08.2024

(ďalej len spoločne alebo jednotlivo ako „súťažné kolo“)

II. Súťažiaci:

1) Súťažiacim sa môže stať iba fyzická osoba (spotrebiteľ) staršia ako 16 rokov, s adresou na doručovanie na území Slovenskej republiky, ak spĺňa ďalej uvedené podmienky súťaže (ďalej tiež „záujemca“).

2) Zo súťaže sú vylúčené osoby v pracovnom alebo obdobnom vzťahu k usporiadateľovi, organizátorovi alebo technickému správcovi, ako aj k všetkým s nimi spolupracujúcim spoločnostiam a agentúram, resp. aj osoby takým osobám blízke. Za osobu blízku sú považované osoby uvedené v §  116 a nasl. zák. č. 40/1964 Zb., Občiansky zákonník, v znení neskorších predpisov. 

3) Súťažiacim sa stane osoba spĺňajúca podmienky stanovené v predchádzajúcich odsekoch, ktorá sa do súťaže aspoň jedenkrát platne zaregistruje podľa čl. III. týchto pravidiel (ďalej len „súťažiaci“).

4) Osoby nespĺňajúce podmienky účasti v súťaži alebo osoby konajúce v rozpore s pravidlami súťaže nebudú do súťaže zaradené. Ak sa zistí, že do súťaže bola z akéhokoľvek dôvodu v rozpore s predchádzajúcou vetou zaradená osoba, ktorá nespĺňa podmienky účasti v tejto súťaži, bude táto zo súťaže bez náhrady vylúčená.  

III. Účasť v súťaži:

1) Záujemca sa súťaže zúčastní tak, že v čase a mieste konania súťaže:

nakúpi v akejkoľvek kamennej predajni v Slovenskej republike alebo v e-shope v Slovenskej republike jednorazovo súťažné výrobky, ktorými sú ľubovoľné výrobky NIVEA, NIVEA MEN alebo Labello, a to v celkovej hodnote minimálne 7,99 EUR (vr. DPH);

uschová si originálnu účtenku, daňový doklad alebo zjednodušený daňový doklad preukazujúci nákup podľa prvého bodu (ďalej len „účtenka“);

navštívi súťažný web, kde úplne, správne a pravdivo do registračného formulára vyplní požadované údaje:
i) e-mailová adresa,
ii) meno a priezvisko,
iii) doručovacia adresa na území Slovenskej republiky,
iv) dátum nákupu uvedený na účtenke,
v) voľba aquaparku, kam by chcel záujemca vyhrať voucher na vybrané služby, a to z týchto možností: Tatralandia, Liptovský Mikuláš; Vodný park, Bešeňová; Aquacity, Poprad; Corvinus Veľký Meder; Štúrovo Vadaš; Thermal Šírava; Aquapark Senec;
vi) nahrá scan účtenky;

a potvrdí súhlas s týmito úplnými pravidlami súťaže vrátane súvisiaceho spracovania osobných údajov stlačením príslušného tlačidla odoslať, čím súčasne potvrdzuje, že je starší ako 16 rokov.

2) Záujemca je do súťaže registrovaný, a stáva sa súťažiacim, okamihom doručenia úplne a pravdivo vyplneného registračného formulára (vr. scanu účtenky a voľby aquaparku) technickému správcovi súťaže (ďalej len „súťažná registrácia“).

3) Rozsah služieb, na ktoré je možné voucher využiť sa líši podľa zvoleného aquaparku. Podmienky uplatnenia voucherov podľa aquaparkov sú uvedené v týchto pravidlách.

4) Súťaže sa môže súťažiaci zúčastniť aj opakovane, vždy s novými údajmi z novej účtenky a novou registráciou. Údaje z účtenky je možné do súťaže zaslať vždy iba raz; v opačnom prípade budú obe (alebo viac) registrácií s rovnakými údajmi z účtenky zo súťaže vyradené.

5) V rámci jednej registrácie na súťažnom webe je možné zaslať maximálne údaje z jednej účtenky.

6) Súťažiaci nie je oprávnený sa na základe jednej účtenky zúčastniť viacerých súťaží organizovaných usporiadateľom. V prípade, že tak urobí, bude zo súťaže vyradený, prípadne bude započítaná iba prvá registrácia podľa systému usporiadateľa.

7) Za dokončený a riadne vykonaný súťažný nákup sa považuje taký nákup, pri ktorom nebolo využité odstúpenie od zmluvy v lehote 14-tich dní bez uvedenia dôvodu.

8) Usporiadateľ, organizátor ani technický správca nie sú zodpovední za chybné doručenie, technické problémy pri prenose dát elektronickými prostriedkami alebo nedoručenie súťažnej odpovede na súťažný web, či funkčnosť súťažného webu.

9) Súťažiaci nie je oprávnený spätne meniť voľbu aquaparku, ktorá je záväzná av prípade výhry získa súťažiaci voucher na vybrané služby do zvoleného aquaparku a nemôže požadovať zmenu. Súťažiaci nie je oprávnený žiadať zmenu služieb, pre ktoré je možné voucher vo zvolenom aquaparku využiť.


IV. Určenie výhercov:


1) Po ukončení každého súťažného kola súťaže bude zo všetkých súťažiacich, resp. ich jednotlivých registrácií, ktorí sa do súťaže v termíne konania daného súťažného kola platne zaregistrovali a súčasne splnili riadne tieto pravidlá súťaže (vrátane doloženia scanu účtenky a vyplnenia svojich údajov), vyžrebované stanovené množstvo výhercov hlavnej výhry nasledovne: 

1. Súťažné kolo: 01.07.2024 – 12.07.2024 33 výhercov
2. Súťažné kolo: 13.07.2024 – 26.07.2024 33 výhercov
3. Súťažné kolo: 27.07.2024 – 02.08.2024 34 výhercov

2) Žrebovanie bude uskutočnené technických správcom súťaže, a to do 7 pracovných dní od ukončenia príslušného súťažného kola. O žrebovaní bude vyhotovený písomný protokol.

3) O splnení pravidiel je oprávnený rozhodnúť výhradne usporiadateľ súťaže.

4) Vyžrebovaný súťažiaci bude o svojom vyžrebovaní informovaný usporiadateľom najneskôr do 21 dní od vykonania žrebovania, a to prostredníctvom e-mailovej adresy, ktorú uviedol v registračnom formulári („výherná správa“). V rámci výhernej správy môže byť vyžrebovaný súťažiaci, v stanovenej lehote, požiadaný o odpoveď na výhernú správu, doplnenie relevantných dodatočných informácií, popr. o doručení dokladov preukazujúcich jeho nárok na výhru. V takom prípade bude vyžrebovaný súťažiaci informovaný, že nárok na výhru mu vzniká až po doručení odpovede na výhernú správu, požadovaných informácií, príp. kontrole požadovaných dokladov s kladným výsledkom.

5) Súťažiaci je povinný reagovať, príp. doručiť dodatočné doklady/informácie najneskôr do 5 pracovných dní. Pokiaľ súťažiaci v stanovenej lehote podmienku nesplní, bude zo súťaže vyradený (tzn. nestane sa výhercom). V takom prípade výhra prepadá bez akejkoľvek náhrady v prospech usporiadateľa súťaže, ktorý je oprávnený rozhodnúť o jej ďalšom použití, vrátane jej udelenia inému, dolosovanému, súťažiacemu.

6) Výhra bude výhercovi zaslaná prostredníctvom Slovenskej pošty, a.s. na doručovaciu adresu na území Slovenskej republiky, ktorú výherca uviedol v registračnom formulári, a to do 21 dní po overení jeho nároku na výhru.

7) Ak sa nepodarí vyžrebovanému súťažiacemu výhru doručiť, alebo ak si neprevezme výhru, jeho nárok na výhru zaniká a výhra prepadá v prospech usporiadateľa, ktorý je oprávnený rozhodnúť o ďalšom použití. Usporiadateľ, organizátor ani technický správca nenesú akúkoľvek zodpovednosť za nedoručenie výhier, za ich poškodenie, oneskorenie či stratu počas prepravy.

8) Jeden súťažiaci môže vyhrať najviac jednu výhru v priebehu celej súťaže. Bez obmedzenia platnosti predchádzajúcej vety, tak v prípade, že dvaja a viac súťažiacich majú rovnaké priezvisko (za rovnaké priezvisko sa považuje aj do ženského rodu prechýlený variant tvaru priezviska v mužskom rode) a súčasne vyplnili do registračného formulára rovnakú adresu bydliska, považujú sa takí súťažiaci za členov jednej rodiny. Z každej rodiny (v zmysle predchádzajúcej vety) môže hlavnú výhru získať iba jeden člen; v prípade viacerých členov rodiny zapojených do súťaže sa preto výhra odovzdá iba tomu, ktorému nárok na výhru v súťaži vznikol (bol vyžrebovaný a súčasne splnil všetky nadväzujúce podmienky stanovené pravidlami) skôr.

9) V prípade, že sa do súťaže v čase jej konania platne zapojí menej súťažiacich (príp. menej súťažiacich splní podmienky na zisk výhry, alebo z iného dôvodu nedôjde k rozdeleniu všetkých výhier), než je výhier v súťaži, nerozdané výhry prepadajú v prospech usporiadateľa, ktorý je oprávnený rozhodnúť o ich ďalšom použití.

V. Výhry v súťaži:

1) V súťaži sa hrá o nasledujúce výhry:

100 x Hlavná výhra:

Voucher na vybrané služby podľa zvoleného aquaparku z ponuky usporiadateľa pri vstupe do súťaže v hodnote 120 EUR vrátane DPH platný do konca roka 2024 podľa podmienok uvedených v týchto pravidlách vrátane prílohy pravidiel a na www.NIVEA.sk/LETO  a za týchto podmienok:

- rozsah služieb, na ktoré je možné voucher využiť sa líši podľa zvoleného aquaparku, a podľa podrobného rozpisu, ktorý je v prílohe týchto pravidiel;

- Hlavnú výhru je možné čerpať iba do výšky hodnoty vouchera, čerpanie nad výšku hodnoty vouchera je výherca povinný uhradiť v danom aquaparku, pričom aktuálne ceny jednotlivých služieb sú uvedené na webových stránkach prevádzkovateľov aquaparku – viď príloha týchto pravidiel;

- hlavnú výhru je výherca (prípadne osoba, ktorej výherca výhru daruje – táto musí byť vždy staršia ako 15 rokov) oprávnený uplatniť iba podľa vyššie uvedených podmienok a realizovať výhradne v dobe platnosti voucheru, pričom za uplatnenie sa považuje návšteva aquaparku v danej dobe;

- Počas doby platnosti je potrebné aquapark navštíviť a voucher podľa týchto pravidiel vyčerpať, predĺženie platnosti nie je možné;

- práva a povinnosti osôb čerpajúcich hlavnú výhru sa riadia prevádzkovateľom aquaparku, ktorý výherca navštívi;

- do súťaže je vložených 100 kusov hlavnej výhry, každý voucher získa jeden zo 100 výhercov hlavnej výhry, a to tak, že každé súťažné kolo bude vyžrebovaný stanovený počet výhercov hlavnej výhry podľa týchto pravidiel;

- obsah voucheru je pevne stanovený a výherca (popr. osoba čerpajúca výhru za ňu) nemôže požadovať viac (napr. nemôže požadovať dopravu, čerpanie iných služieb, stravy, nápojov atď.);

- termín čerpania voucheru sa riadi otváracou dobou každého aquaparku a kapacitou podľa prevádzkovateľa – viď webové stránky každého aquaparku v prílohe týchto pravidiel

 (ďalej aj ako „hlavná výhra“ alebo „výhra“)


VI. Spracúvanie osobných údajov a prejavy osobnej povahy:

1) Zapojením sa do súťaže záujemca súhlasí s pravidlami tejto súťaže, čím súhlasí so spracovaním osobných údajov nasledovne:

Prevádzkovateľom je usporiadateľ;

Účelom spracovania je realizácia súťaže, organizácia, vedenie, vyhodnotenie, kontrola a odovzdanie výhier;

Právnym základom spracovania je súhlas, pričom tento je nevyhnutný pre možnosť účasti v súťaži; súhlas je možné kedykoľvek odvolať, avšak účasť súťažiaceho v súťaži bude ukončená;

Doba uchovania osobných údajov je doba: od okamihu registrácie do súťaže do uplynutia 6 mesiacov po skončení súťaže, následne budú uchované iba nevyhnutné dokumenty pre prípad kontroly orgánu dohľadu (viac o oprávnenom záujme na ochrane práv správcu pozri dokument „Politika ochrany súkromia“ );

Kategórie uchovávaných osobných údajov: identifikačné a kontaktné údaje, údaje vyplnené v registračnom formulári podľa týchto pravidiel vr. odpovede na otázku ohľadom preferovaného aquaparku, scan účtenky, a ďalej údaj o zapojení sa do súťaže, dátum a čas registrácie, IP adresa zariadenia, z ktorého bola vykonaná registrácia, logy a sieťové identifikátory, údaj o výhre, odovzdanie výhry a súvisiace komunikácie, údaj o veku nad 16 rokov;

viac informácií o spracovaní, príjemcu a informácie o právach a možnostiach ich uplatnenia záujemca nájde v dokumente „Politika ochrany súkromia“ .

2) Záujemcovia (resp. súťažiaci) výslovne súhlasia s tým, že usporiadateľ súťaže je oprávnený bezodplatne použiť v súlade s ust. § 12 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb., Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov, súťažiacim uvedené meno a mesto v médiách (vrátane internetu, propagačných a reklamných materiáloch usporiadateľa v súvislosti s touto súťažou a jeho výrobkami alebo službami s tým, že môžu byť zaznamenávané a zverejňované vyššie uvedeným spôsobom aj zvukové a obrazové záznamy súťažiacich (najmä výhercu v súvislosti s čerpaním výhry), a to počas obdobia končiaceho uplynutím 5 rokov od ukončenia súťaže. 


VII. Záverečné ustanovenia:


1) Usporiadateľ, organizátor ani technický správca nenesú žiadnu zodpovednosť za akékoľvek riziká a záväzky súvisiace s užívaním výhier. Nebezpečenstvo škody na výhre prechádza na výhercu okamihom odovzdania výhry výhercovi.

2) Súťažiaci nemôže nárokovať inú výhru, než ktorá mu bude vydaná a nemá nárok výhru reklamovať. Výhry nie je možné alternatívne vyplatiť v hotovosti ani v inom plnení. Výhry nie je možné vymáhať súdnou cestou, na výhry nie je právny nárok.

3) Súťažiaci bude vylúčený zo súťaže v prípade, že usporiadateľ, organizátor či technický správca zistí alebo bude mať oprávnené podozrenie na spáchanie podvodného, nekalého alebo iného konania v rozpore s dobrými mravmi alebo s týmito pravidlami zo strany niektorého zo súťažiacich či inej osoby, ktorým dopomohla danému súťažiacemu na získanie výhry.

4) Usporiadateľ môže termín konania súťaže predĺžiť alebo ho skrátiť. Usporiadateľ si vyhradzuje právo kedykoľvek pozmeniť pravidlá súťaže, či súťaž úplne zrušiť bez udania dôvodu. Zmena pravidiel bude robená vo forme písomných číslovaných dodatkov, zverejnená a nadobúda účinnosť zverejnením na webových stránkach NIVEA.sk 

5) O výhrach v súťaži a celkovom poradí súťažiacich konečne a bez možnosti odvolania rozhoduje usporiadateľ súťaže.

6) V prípade akýchkoľvek pochybností týkajúcich sa splnenia podmienok súťaže je záujemca povinný tieto rozptýliť (a predmetné skutočnosti preukázať).

7) Originál úplných pravidiel súťaže bude počas celej doby trvania súťaže zverejnený na webových stránkach https://www.NIVEA.sk/LETO


V Bratislave dňa: 25.06.2024

Príloha č. 1 – Úplné pravidlá

Zvolený aquapark Výhra Podmienky čerpania poukazu, obmedzenia čerpania Jednorazové/postupné čerpanie - vymedzenie podmienok Viac informácií je dostupných na webových stránkach
Tatralandia, Liptovský Mikuláš Voucher na 120,- EUR 4x darčeková poukážka á 30 EUR Výherca dostane 4x voucher á 30 EUR. Je možné ich využiť počas doby platnosti postupne. https://www.tatralandia.sk
Vodný park, Bešeňová Voucher na 120,- EUR 4x darčeková poukážka á 30 EUR Výherca dostane 4x voucher á 30 EUR. Je možné ich využiť počas doby platnosti postupne. https://www.besenova.com
Aquacity, Poprad Voucher na 120,- EUR Elektronická peňaženka - plastová karta - možnosť čerpať na vstupy do aquaparku Karta - elektronickú peňaženku je možné čerpať postupne. https://aquacity.sk
Corvinus Velky Meder Voucher na 120,- EUR Je možné využiť na zakúpenie vstupeniek do kúpaliska a služby ako masáže, kozmetiku, stravovanie v reštaurácii. Voucher je možné čerpat postupne. https://corvinustermal.sk
Štúrovo Vadaš Voucher na 120,- EUR 12x darčeková poukážka á 10 EUR – vonkajšie bazény alebo wellness centrum. Výherca pri predložení voucheru obdrží 12x 10 Eurových poukážok. Následne ich môže postupne čerpať. https://www.vadasthermal.sk
Thermal Šírava Voucher na 120,- EUR Celodenný vstup do všetkých zón – Vodný svet, Relax zóna a wellness 18 plus pre:
2 x dospelý v hodnote – 2 x 42 EUR = 84 EUR
1 x senior alebo študent alebo ZŤP -s v hodnote – 1 x 36 EUR
SPOLU: 120 EUR
Vstupenky je možné čerpať postupne. https://www.thermalsirava.sk
Aquapark Senec Voucher na 120,- EUR 5x elektronická vstupenka pre dospelých zóna Aqua Výherca obdrží všetkých 5 vstupov / vstupeniek naraz. Následne je možné vstupenky čerpať postupne. https://www.aquaparksenec.sk