Súťaž o zážitkový poukaz

ÚPLNÉ PRAVIDLÁ SÚŤAŽE O ZÁŽITKOVÝ POUKAZ

Úplné pravidlá súťaže
VYHRAJTE ZÁŽITKOVÝ POUKAZ


Zmyslom týchto úplných pravidiel je úprava podmienok reklamnej spotrebiteľskej akcie nazvanej "Vyhrajte zážitkový poukaz" ("súťaž"). Tieto úplné pravidlá sú jediným dokumentom, ktorý záväzne upravuje podmienky uvedenej súťaže na webových  stránkach, informačnej linke a na iných nosičoch a materiáloch určených súťažiacim spotrebiteľom. V prípade rozporu textu skrátených pravidiel či podmienok súťaže na uvedených materiáloch určených spotrebiteľom s textom týchto úplných pravidiel, majú prednosť tieto úplné pravidlá. Tieto úplné pravidlá môžu byť pozmenené zo strany usporiadateľa súťaže formou písomných dodatkov.

Usporiadateľom súťaže je spoločnosť Beiersdorf Slovakia s.r.o., so sídlom Einsteinova 33/3998, 851 01 Bratislava, IČO: 31 380 824, zapísaná v obchodnom registri Mestského súdu Bratislava III, oddiel Sro, vložka č. 7685/B („usporiadatel“).

Technickým správcom súťaže je: Go Digital! Direct s.r.o., so sídlom Masarykovo náměstí 2655, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice, IČO: 062 39 986, zapísaná v obchodnom registri vedenom Krajským súdom v Hradci Králové, oddiel C, vložka č. 39888 (ďalej len „technický správca“).

Originál úplných pravidiel bude počas súťaže zverejnený na www.NIVEA.sk/TETA.


Termín a miesto konania súťaže: 

Súťaž prebieha v termíne od 12. 8. 2024 00:00:00 hod. do 31. 8. 2024 23:59:59 hod. („termín konania súťaže“) na území Slovenskej republiky, výhradne prostredníctvom jednotlivých kamenných prevádzok predajní TETA drogérie a na e-shope TETA drogérie („miesto konania súťaže“), a to výhradne prostredníctvom webových stránok www.NIVEA.sk/TETA („súťažný web“).


Účasť v súťaži:


Súťažiacim sa môže stať iba fyzická osoba (spotrebiteľ) staršia ako 16 rokov, mladší iba so súhlasom zákonného zástupcu, ktorý bude doručený spolu s registráciou, ak spĺňa aj ďalej uvedené podmienky súťaže („záujemca“).

V súťaži je možné doručovať len na zadanú adresu na území Slovenskej republiky.

Súťaž sa vzťahuje na akékoľvek výrobky usporiadateľa predávané pod obchodnou značkou NIVEA, NIVEA MEN alebo Labello („súťažný výrobok“).

Spotrebiteľ (záujemca o účasť v súťaži) sa súťaže o výhry zúčastní tak, že v termíne konania súťaže:

jednorazovo teda na jeden daňový doklad zakúpi akékoľvek súťažné výrobky (NIVEA, NIVEA MEN, Labello) (ľubovoľný počet kusov) v celkovej hodnote najmenej 7,99 € vr. DPH v mieste konania súťaže (kamenné predajne TEA drogérie alebo e-shop TETA drogérie) („súťažný nákup“),
uschová si daňový doklad – účtenku/faktúru preukazujúcu vykonanie súťažného nákupu („účtenka“),
a registruje sa (vrátane uvedenia požadovaných údajov v podobe – meno, priezvisko, pohlavie, e-mail, doručovacia adresa súťažiaceho a dátum nákupu uvedený na účtenke a scan účtenky) na súťažnom webe www.NIVEA.sk/TETA
a potvrdí súhlas s týmito úplnými pravidlami súťaže vrátane súvisiaceho spracovania osobných údajov stlačením príslušného tlačidla odoslať, čím súčasne potvrdzuje, že je starší ako 16 rokov. Osoby mladšie ako 16 rokov vyhlasujú, že spolu so súťažnou registráciou zašlú potvrdenie rodiča k účasti v tejto súťaži. Výhra sa doručuje iba na území Slovenskej republiky,

(ďalej len „registrácia“).

Za súťažiaceho v súťaži o výhry sa považuje osoba, ktorá splnila všetky podmienky na zapojenie do súťaže, t.j. okrem iného vykonala súťažný nákup a vložila údaje cez webový formulár. Súťaže sa môže súťažiaci zúčastniť opakovane, vždy novým nákupom s novou účtenkou a novou registráciou. Údaje z účtenky je možné do súťaže zaslať vždy iba raz; v opačnom prípade budú obe (alebo viac) registrácií s rovnakými údajmi z účtenky zo súťaže vyradené. V rámci jednej registrácie na súťažnom webe je možné zaslať maximálne údaje z jednej účtenky. Za dokončený a riadne vykonaný súťažný nákup sa považuje taký nákup, pri ktorom nebolo využité odstúpenie od zmluvy v lehote 14 dní bez uvedenia dôvodu.

Účtenky musia byť čitateľné, a musí z nich byť viditeľné zakúpenie súťažných výrobkov v termíne konania súťaže a v mieste konania súťaže. Súťažný nákup je nutné vykonať pred registráciou do súťaže.

Súťažiaci je povinný pri registrácii riadne, správne, úplne a pravdivo uviesť tieto údaje:

i. meno, priezvisko,
ii. e-mail,
iii. doručovacia adresa na území SR,
iv. dátum nákupu uvedený na účtenke,
v. miesto nákupu uvedené na účtenke,
vi. čas nákupu uvedený na účtenke,
vii. scan účtenky.

Súťažiaci je povinný uschovať ku každej registrácii na súťažnom webe originál účtenky o nákupe – doklade o zaplatení súťažných výrobkov v sume aspoň 7,99 € vr. DPH. Pokiaľ súťažiaci nepredloží na prípadnú výzvu usporiadateľa či ním poverenej osoby originál (overenú kópiu) dokladu/dokladov o zaplatení spĺňajúci podmienky týchto pravidiel, originály účteniek preukazujúce všetky tvrdené súťažné nákupy, bude zo súťaže vyradený. Usporiadateľ si vyhradzuje právo vyzvať každého výhercu, aby mu účtenky zaslal na ním určenú adresu a v určenom termíne, a to na náklady výhercu. Výherca je povinný doložiť účtenky ku všetkým svojim registráciám do súťaže, či už výherným alebo nevýherným. Usporiadateľ je oprávnený vylúčiť všetkých súťažiacich, ktorí obchádzajú tieto pravidlá, konajú v rozpore s dobrými mravmi alebo bude zistené, že došlo k prihláseniu súťažných nákupov, pri ktorých bolo realizované odstúpenie od zmluvy a nákup tak nebol riadne dokončený.

Usporiadateľ nie je zodpovedný za chybné doručenie alebo nedoručenie registrácie prostredníctvom formulára na súťažnom webe, ak bude spôsobené technickou poruchou na strane tretích osôb.

Usporiadateľ je oprávnený vylúčiť všetkých súťažiacich, ktorí obchádzajú tieto pravidlá, konajú v rozpore s dobrými mravmi alebo bude zistené, že došlo k prihláseniu súťažných nákupov, pri ktorých bolo realizované odstúpenie od zmluvy a nákup tak nebol riadne dokončený.

Členstvo v TETA klube nie je podmienkou pre účasť v súťaži.


Určenie výhercov:

Po ukončení súťaže bude zo všetkých súťažiacich, resp. jednotlivých účteniek riadne zaregistrovaných do súťaže vyžrebovaných najprv 5 výhercov, ktorí vyhrávajú 1 kus Výhry č. 1 a 15 výhercov, ktorí vyhrávajú 1 kus Výhry č.2.
Výhercovia budú vyžrebovaní zo všetkých súťažiacich, resp. ich jednotlivých registrácií účteniek, ktorí sa riadne zaregistrovali, vykonali súťažný nákup a splnili všetky podmienky podľa týchto pravidiel.
Žrebovanie uskutočnia zástupcovia usporiadateľa, a to do 7 pracovných dní od uplynutia termínu konania súťaže. O žrebovaní bude vyhotovený písomný protokol
Jeden súťažiaci sa môže zúčastniť v súťaži aj opakovane, avšak vždy na základe nového, unikátneho súťažného nákupu a novej súťažnej registrácie. Jeden súťažiaci môže vyhrať iba raz
Vyžrebovaný súťažiaci bude o svojom vyžrebovaní informovaný usporiadateľom najneskôr do 21 dní od vykonania žrebovania, a to prostredníctvom e-mailovej adresy, ktorú uviedol v registračnom formulári („výherná správa“). V rámci výhernej správy môže byť vyžrebovaný súťažiaci, v stanovenej lehote, požiadaný o odpoveď na výhernú správu, doplnenie relevantných dodatočných informácií, popr. o doručení dokladov preukazujúcich jeho nárok na výhru. V takom prípade bude vyžrebovaný súťažiaci informovaný, že nárok na výhru mu vzniká až po doručení odpovede na výhernú správu, požadovaných informácií, popr. kontrole požadovaných dokladov s kladným výsledkom
Výhra bude výhercovi zaslaná prostredníctvom Slovenskej pošty, a.s. na doručovaciu adresu na území Slovenskej republiky, ktorú výherca uviedol do registračného formulára, a to do 30 dní po overení jeho nároku na výhru.


Výhry v súťaži:

V súťaži sa hrá o nasledujúce výhry:

a) 5 x Výhra č.1 - Poukaz od Najzážitky.sk v hodnote 300 € na zážitky podľa vlastného výberu. Pokyny na čerpanie poukazu budú výhercovi zaslané spoločne s poukazom. Platnosť poukazu je 12 mesiacov a je možné ho využiť na akýkoľvek zážitok z ponuky Najzážitky.sk Poukaz funguje ako kredit, ktorý je možné čerpať aj na viackrát.  (ďalej a vyššie len „Výhra č. 1“)

b) 15 x Výhra č.2 - Poukaz od Najzážitky.sk v hodnote 100 € na zážitky podľa vlastného výberu. Pokyny na čerpanie poukazu budú výhercovi zaslané spoločne s poukazom. Platnosť poukazu je 12 mesiacov a je možné ho využiť na akýkoľvek zážitok z ponuky Najzážitky.sk Poukaz funguje ako kredit, ktorý je možné čerpať aj na viackrát.   (ďalej a vyššie len „Výhra č. 2“)

(ďalej spoločne len „výhra“).


Spracovanie osobných údajov:

1) Prevádzkovateľom pri spracovaní osobných údajov je usporiadateľ: Beiersdorf Slovakia s. r.o., so sídlom Einsteinova 33/3998, 851 01 Bratislava, IČO: 31 380 824, zapísaná v obchodnom registri Mestského súdu Bratislava III, oddiel Sro, vložka č. 7685/B

2) Kontaktné údaje Prevádzkovateľa sú uvedené v dokumente Politika ochrany súkromia dostupnom na https://www.nivea.sk/znacka-a-spolocnost/politika-ochrany-sukromia („Politika“).

3) Účelom spracovania je realizácia súťaže, organizácia, vedenie, vyhodnotenie, kontrola a odovzdanie výhier vrátane nevyhnutnej súvisiacej komunikácie zahŕňajúcej komunikáciu telefonicky alebo elektronickými prostriedkami, s čím súťažiaci vstupom do súťaže súhlasí.

4) Právnym základom na spracovanie osobných údajov je súhlas dotknutej osoby - súťažiaceho, ktorý dobrovoľne udeľuje vstupom do súťaže ako marketingovej akcie. Svoj súhlas môže súťažiaci kedykoľvek odvolať. Spracovanie osobných údajov súťažiaceho je pre zaistenie súťaže vrátane nutnej komunikácie nevyhnutné a odvolaním súhlasu (hoci čiastočne) účasť v súťaži končí.

5) Doba spracovania osobných údajov je dobou termínu konania súťaže až do odovzdania výhier a 6 mesiacov potom z dôvodu kontroly. Po uplynutí tejto doby je uchovaný len obmedzený rozsah údajov pre plnenie zákonných povinností Prevádzkovateľa a pre prípad kontroly zo strany orgánu dozoru. Viac o oprávnenom záujme na ochrane práv a plnení právnych povinností je uvedené v Politike.

6) Rozsah spracúvaných údajov: údaje uvedené  v registračnom formulári (meno, priezvisko, pohlavie, e-mail, doručovacia adresa), scan súťažnej účtenky, dátum/čas/log na registráciu do súťaže, a v prípade výhry aj ďalšie údaje uvedené v odpovedi na výhernú správu či inú komunikáciu podľa týchto pravidiel, ďalej údaj o zapojení sa do súťaže, IP adresa zariadenia, z ktorého bola vykonaná registrácia, údaj o výhre, odovzdanie výhry a súvisiacej komunikácie, údaj o veku nad 16 rokov

7) Príjemcovia údajov: sprostredkovatelia v podobe agentúry zaisťujúcej kompletizáciu výhier, spoločnosti zabezpečujúce odoslanie výhier a ďalší sprostredkovatelia a príjemcovia uvedení v Politike

8) Práva súťažiaceho ako dotknutej osoby , vrátane spôsobu ich uplatnenia sú k dispozícii v Politike.

9) Viac informácií o spracovaní osobných údajov pre marketingové akcie je uvedené v článku 3.3 Politiky.

10) Záujemcovia (resp. súťažiaci) výslovne súhlasia s tým, že usporiadateľ je oprávnený použiť v súlade s ust. § 12 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb., Občiansky zákonník, v znení neskorších predpisov, bezplatne súťažiacim uvedené krstné meno a mesto v médiách (vrátane internetu), propagačných a reklamných materiáloch usporiadateľa v súvislosti s touto súťažou a jeho výrobkami či službami, s tým, že môžu byť zhotovované a zverejňované vyššie uvedeným spôsobom aj zvukové a obrazové záznamy súťažiacich (najmä výherca v súvislosti s čerpaním výhry), a to po dobu, ktorá skončí uplynutím 5 rokov od ukončenia súťaže.


Záverečné ustanovenia:

1) Účasť v súťaži je dobrovoľná. Účasťou v súťaži vyjadruje súťažiaci svoj súhlas s týmito pravidlami a zaväzuje sa ich plne dodržiavať.

2) Usporiadateľ je oprávnený výhry nahradiť inými obdobnými výhrami. Usporiadateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za akékoľvek riziká a záväzky súvisiace s účasťou v súťaži či súvisiace s užívaním výhier. Nebezpečenstvo škody na výhre prechádza na výhercu okamihom odovzdania výhry výhercovi

3) Výhrou v súťaži je čisto poukaz. Výherca je povinný poukaz uplatniť priamo u spoločnosti Nejzážitky.sk (v súlade s pokynmi odovzdanými mu spoločne s poukazom). Usporiadateľ akokoľvek nezodpovedá za realizáciu zážitku a či škody z tohto zážitku vzniknuté.

4) Súťažiaci nemôže nárokovať inú výhru, než ktorá mu bude vydaná a nemá nárok výhru reklamovať. Výhry nie je možné alternatívne vyplatiť v hotovosti ani v inom plnení. Výhry nie je možné vymáhať súdnou cestou.

5) Súťaže sa môžu zúčastniť iba fyzické osoby s doručovacou adresou na území Slovenskej republiky.

6) Zo súťaže sú vylúčení všetci zamestnanci spoločnosti Beiersdorf Slovakia s. r.o. (usporiadateľ), ďalej všetky osoby podieľajúce sa na organizácii tejto súťaže, najmä zamestnanci všetkých spolupracujúcich agentúr a osoby im blízke. Za osobu blízku sú považované osoby uvedené v §  116 a nasl. zák. č. 40/1964 Zb., Občiansky zákonník, v znení neskorších predpisov. V prípade, že sa výhercom stane osoba, ktorá je zamestnancom uvedených spoločností alebo osoba im blízka, cena sa neodovzdá. Rovnako tak sa cena neodovzdá v prípade, že usporiadateľ zistí alebo bude mať oprávnené podozrenie na spáchanie podvodného alebo nekalého konania zo strany niektorého z účastníkov či inej osoby, ktorá dopomohla danému účastníkovi k získaniu výhry.

7) Usporiadateľ neručí za stratu či nedoručenie ním (doporučene) odosielaných poštových zásielok alebo zásielok (doporučene) zasielaných výhercovi v súvislosti s touto súťažou. Usporiadateľ neručí za nedoručenie registrácie na webových stránkach, rovnako ako za chyby či poruchy na strane poskytovateľov webových služieb.

8) Usporiadateľ môže termín konania súťaže predĺžiť alebo ho skrátiť. Usporiadateľ si vyhradzuje právo kedykoľvek pozmeniť pravidlá súťaže, či súťaž úplne zrušiť bez udania dôvodu.

9) Pri akomkoľvek porušení pravidiel súťaže si usporiadateľ vyhradzuje právo daného účastníka zo súťaže bez náhrady vylúčiť.

10) Vecne príslušným subjektom mimosúdneho riešenia spotrebiteľských sporov súvisiacich s akciou je Slovenská obchodná inšpekcia, P. O. BOX 29, Bajkalská 21/A, 827 99 Bratislava, webové stránky: https://www.soi.sk/. Účastník tu nájde okrem iného údaje o spôsobe a podmienkach mimosúdnych riešení sporov, keď sa toto konanie môže začať len na základe návrhu účastníka a potom, keď sa mu nepodarí spor vyriešiť priamo s usporiadateľom. Formulár návrhu na začatie konania o mimosúdnom riešení spotrebiteľského sporu je dostupný na webových stránkach Slovenskej obchodnej inšpekcie.


V Prahe dňa: 1. 8. 2024