Try the 2 steps face care

VYSKÚŠAJTE ÚČINNÉ 2 KROKY PLEŤOVEJ RUTINY VÝHODNE

Získajte pleťový krém zadarmo.

POSUŇTE SVOJU RUTINU STAROSTLIVOSTI O PLEŤ O KRÔČIK ĎALEJ

Aby sme vám cestu za žiarivou a zdravo vyzerajúcou pleťou čo najviac uľahčili, máme pre vás špeciálnu ponuku. Ak si kúpite zároveň pleťové sérum a pleťový krém z ľubovoľného radu NIVEA, vrátime vám za pleťový krém peniaze.
ÚČINNÁ PLEŤOVÁ RUTINA

NAJLEPŠIE FUNGUJÚ SPOLOČNE!

Pre dosiahnutie najlepšieho efektu a najúčinnejšej starostlivosti odporúčame kombinovať 2 kroky ošetrujúcej rutiny.

KROK 1:

Na dokonale vyčistenú pleť aplikujte pleťové sérum.
Zaraďte ho do svojho rituálu 2x denne, ráno i večer.

KROK 2:

Následne použite denný krém, ktorý na noc vystriedajte regeneračnou starostlivosťou v podobe nočného krému.
AKO NA TO

AKO ZÍSKAŤ PLEŤOVÝ KRÉM ZADARMO

Try the 2 steps face care

PLEŤOVÝ KRÉM ZADARMO V TROCH JEDNODUCHÝCH KROKOCH:

  1. NAKÚPTE v dobe konania akcie pleťovú rutinu 2 produktov NIVEA: ľubovoľné 1 pleťové sérum a 1 pleťový krém značky NIVEA. Uschovajte si originálnu účtenku z Vášho nákupu!
  2. ZAREGISTRUJTE ÚČTENKU do súťažného formulára nižšie na tejto stránke najneskôr do 23. 10. 2024 a vyplňte požadované údaje vrátane skenu účtenky a čísla Vášho bankového účtu.
  3. ZÍSKAJTE PENIAZE SPÄŤ! Po overení účtenky a overení splnenia pravidiel Vám vrátime peniaze za nákup daného pleťového krému späť na účet, a to najneskôr do 30 dní po registrácii účtenky.

 

 

Akcia prebieha v období od 1. 9. do 9. 10. 2024. Nákup je možné uskutočniť vo všetkých kamenných predajniach i online v e-shopoch v rámci Slovenskej republiky.

Účtenky za produkty zakúpené počas trvania akcie je možné uplatniť najneskôr do 14 dní po skončení akcie, teda do 23. 10. 2024.

Úplné pravidlá akcie nájdete tu.

 

 

Akciu je možné využiť maximálne 3x, vzťahuje sa teda na kúpu maximálne 3 dvojíc produktov skladajúcich sa vždy z 1 pleťového séra a 1 pleťového krému značky NIVEA.
Akcia platí na prvých 2000 uplatnených žiadostí. Peniaze odošleme najneskôr do 30 dní po registrácii účtenky a overení splnenia pravidiel akcie.
Akcia sa vzťahuje na nákup pleťového séra a pleťového denného, nočného, tónovacieho alebo očného krému NIVEA z ľubovoľného radu značky NIVEA. Výrobky z jednotlivých radov je možné ľubovoľne kombinovať. Akcia sa nevzťahuje na výhodné balenie 2 produktov. Všetky originálne účtenky je nutné uchovať pre prípad kontroly. Usporiadateľ si vyhradzuje právo zmeny pravidiel.

FORMULÁR

REGISTRÁCIA ÚČTENKY

Ak ste členom NIVEA klubu, nezabudnite sa pred vyplnením formulára prihlásiť do vášho členského účtu.


*Povinný údaj